02.02.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Nyt lækkert termisk kompaktkamera fra FLIR

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det termiske kamera er efterhånden blevet et meget populært værktøj for installatøren, teknikeren og ingeniøren i mange brancher som f.eks. El-installation, VVS-installation, bygningsrådgivning, autobranchen og industrien. Specielt de brugervenlige peg-og

FLIR udvider deres kompaktserie med det termiske kamera FLIR C3-X

Det termiske kamera er efterhånden blevet et meget populært værktøj for installatøren, teknikeren og ingeniøren i mange brancher som f.eks. El-installation, VVS-installation, bygningsrådgivning, autobranchen og industrien. Specielt de brugervenlige peg-og-skyd kameraer er meget populære, fordi alle kan finde ud af den super nemme betjening – også selvom de måske ikke bruger kameraet hver dag.

Det nye konkurrencedygtige FLIR C3-X, fra Elma Instruments, er det sidste nye kompaktkamera i peg-og-skyd serien. Fordelen ved peg-og-skyd er, at du bare peger kameraet mod objektet og trykker på knappen – ingen problemer med fokus eller andre indstillinger som du skal have styr på. Når du trykker på udløseren, gemmes et termisk og et visuelt billede i den interne hukommelse. Billederne er i JPEG- format, som du umiddelbart kan dele med kunder eller kollegaer som dokumentation for den udførte opgave. Ønsker du at lave en termisk rapport, kan du gratis downloade FLIR’s analyse/rapport software for Windows, iOS eller Android.

Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

Mere fra Elma Instruments A/S

Elma Instruments A/S

www.elma.dk

Elma Instruments A/S er total leverandør af test- og måleudstyr til den professionelle bruger. Vi har mere end 40 års erfaring og leverer til bl.a.: el-, solcelle-, netværk-, VVS-, ventilations-, energi-, termograferings- og autobranchen. Vi har eget service- og kalibreringsværksted og står altid til rådighed for en snak om instrumenter.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere