04.12.2017 | Navnenyt

Nyt medlem til SustainSolutions Advisory Board

Jacob P. Wind indtræder i SustainSolutions Advisory Board.

SustainSolutions nye advisory board medlem skal være med til at styrke virksomhedens indsats i den almene sektor.

Vi er glade og stolte over at byde velkommen til Jacob P. Wind, som i de seneste syv år har været økonomidirektør i Salus Boligadministration.

Jacob har et indgående kendskab til de forhold og behov, der eksisterer i den almene sektor og skal være med til at styrke udviklingen inden for dette område.

– Med Jacob får vi en stærk kompetence ombord, der giver os mulighed for at servicere vores kunder i boligforeningerne i endnu højere grad, samt udvikle nye stærke løsninger til denne vigtige del af den danske boligmasse., siger adm. direktør i SustainSolutions Christian Niepoort.

Jacob har en HD med speciale i økonomistyring fra Syddansk Universitet og arbejder til dagligt som konsulent inden for økonomi, administration og ledelse.

Læs mere her

Mere fra SustainSolutions

SustainSolutions

http://www.sustainsolutions.dk

Økonomisk bæredygtige energirenoveringer SustainSolutions tilbyder energirenoveringer i én samlet løsning indenfor: Ventilation, solceller, LED belysning og varme. SustainSolutions kan i samarbejde med PKA Pension tilbyde at finansiere energirenoveringer og garantere energibesparelser.SustainSolutions tilbyder energirenoveringer til almene-, andels- og ejerboligforeninger. Derudover ener…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere