01.06.2023  |  EL  |  Energi

Nyt multifleksibelt solcelleanlæg til byggepladser og festivaler

En banebrydende opfindelse af multifleksibelt solcelleanlæg fra AK sunpower imødekommer nye EU-krav. Fra levering til drift går der cirka en time, og den grønne omstilling er i gang.

Skurbyer, byggepladser, festivaler og for eksempel genhusning kan med dette anlæg let og hurtigt indfri de kommende EU-krav og bidrage til den grønne omstilling, nedbringe CO2-udslip og elprisen. Samtidig kan man sælge den overskydende elproduktion samt opnå betydelige besparelser. Anlægget er en gevinst for både virksomheden og samfundet.  Et anlæg mindsker klimabelastningen med mere end 1 ton CO2.

Anlæggets konstruktion gør det ekstremt nemt at flytte det fra sted til sted, så den grønne omstilling altid følger med.

- PiB

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere