18.06.2015  |  EL  |  El-materiel

Nyt rackskabs-sortiment på det danske marked

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nyt rackskabs-sortiment på det danske marked

Coferro A/S har indgået samarbejde med Intellinet omkring et nyt rackskabs-sortiment på det danske marked og kan nu præsentere et stort sortiment af både rackskabe og tilbehør.

Om samarbejdet med Intellinet siger adm. direktør Henrik Tryon: ”Vi har specielt haft fokus på holdbarhed, let håndtering og tilgængelighed for vores kunder i vores udvælgelse af samarbejdspartner på rackskabe.”

”Vi leverer f.eks. vægskabene samlet eller usamlet (flatpacks). Flatpacks er billigere i indkøb for vores kunder og lette at håndtere. Vi har selv testet, at de er hurtige og nemme at samle.” 

”Rackskabene og alt tilbehør er på lager i Danmark, og vi kan derfor agere hurtigt, hvilket også er et vigtigt parameter i vores branche i dag.”

Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten og finishen er i top - ingen skarpe kanter og alle rackskabene er produceret i SPCC stål i op til 1,2 mm tykkelse.

Coferro A/S

Hos os i COFERRO får du kompetent, teknisk viden om produktløsninger, der kan optimere din performance. Vi samarbejder med over 100 af verdens kabelleverandører og er dermed garant for den bedste produktløsning til lige netop din specifikke opgave, uanset om fokus er på optimering af f. eks. produktion, sikkerhed og bæredygtighed, eller forbedret ydeevne, kapacitet eller tilslutningsmuligheder.

www.mercodan.dk

Tags: Coferro A/S

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere