26.04.2022  |  EL  |  Belysning

NYT sensor-panel med flere justeringsmuligheder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Flot og fleksibelt resultat skabt med nye green:ID LED sensor-paneler hos Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter

Fleksibel og energibesparende løsning
Da Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter valgte ny belysningsløsning til trappeopgangene i deres hotelområde, faldt valget på de nye green:ID TrueColor sensor-paneler. Valget faldt netop på disse paneler, da de både har en høj farvegengivelse på CRI>90 samt flere forskellige muligheder for sensor-justering.

Se det nye sensor-panel her


Flere indstillingsmuligheder
Det nye green:ID sensor-panel giver kunden flere justerings-muligheder.

Se her hvilke muligheder man får med ét enkelt panel:

 1. Serieopkobling med Master/Slave
  Ved at benytte denne indstilling er det muligt få flere paneler til at snakke sammen. ”Master"-paneler kan tænde flere ”Slave"-paneler eller andre ”Master"-paneler.
   
 2. Dæmpet belysning ved standby
  Dette panel kan indstilles til enten at slukke eller gå til dæmpet belysning på enten 35% eller 10% lysstyrke, når lampen går på standby via sensoren. På denne måde kan man lave, så der altid er vist lysniveau, når panelet går fra tændt til slukket via sensoren.
   
 3. Aktiv/standby-styring via skumringssensor
  Panelet kan også styres via lysniveauet i rummet. Det kan fx være, at sensoren kun aktiveres og lampen dermed tændes, når der ikke er tilstrækkeligt lys i rummet.
   
 4. Traditionel TÆND/SLUK
  Med denne funktion kan det enkelte panel indstilles til automatisk at tænde ved bevægelse. Sensorjusteringen gør det muligt at justere følsomheden på sensoren, samt hvor hurtigt panelet skal slukke igen.

KLIK HER og find panelet

Ét panel - flere muligheder
Da hotellet ønsker, at der altid skal være lidt lys i trappeopgangene, er det nye sensor-panel et oplagt valg.

Ved bevægelse tænder panelerne på 100% lysstyrke, og efter en selvvalgt periode nedjusteres lyset automatisk til enten 35% eller 10% lysstyrke. Panelerne kan også indstilles til fuld sluk.


LED panel med sensor - Fås i alle panel-størrelser
Eksempel; 60x60 4.000 kelvin

Lysstyrke: 3.960 lumen
Lysfarve: 4.000 kelvin
Lysvinkel: 120°
Lysægthed: CRI>90
Garanti: 7 år (panel) / 5 år (sensor)

KLIK HER og find sensor-panelet fra green:ID

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

https://www.ecofoss.dk/da/

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere