05.02.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Nyt spændende samarbejde

Indhold fra partner Hvad er dette?

De nordjyske softwarevirksomheder Carlog System og Smart-Safe Aps har netop indgået et spændende strategisk samarbejde på tværs af deres produkter der er målrettet håndværksbranchen.

Carlog har gennem nogle år opbygget en solid kundebase indenfor salg af elektroniske kørebøger, værktøjssporing og flådestyring, - mens Smart-Safe har udviklet et unikt elektronisk sikrings/alarm system til varebiler.

Ifølge Ejerne Tom Hansen, Carlog System og Sonny Bruun fra Smart-Safe, ser man meget frem til samarbejdet, - vi besøger stort set samme kundegrupper og synergien ved at kunne præsentere hele produktpaletten for kunden skulle gerne optimere vores salg, fortæller Tom Hansen.

Virksomhederne sikre sig mere og mere mod tyveri af dyrt materiel fra deres varebiler, - ligesom de også vil have styr på deres værktøj og vide hvor deres biler befinder sig, - i bund og grund drejer det sig om at vi tilbyder ejerne sikkerhed og nogle gode værktøjer, så de kan bruge tiden på at drive og optimere deres virksomhed, - siger Sonny Bruun.   

Lidt info omkring Smart-Safe alarm:

1.      Alarmen er NEM at tilkoble og kræver IKKE skruehuller og herfor INGEN ekstraudgift ved tilbagelevering af en leasingbil.

2.      Sirene på 103Mz skræmmer tyven væk.

3.      SMS besked ved alarm (Kun TrustME 2).

4.      GPS sporing via Google-Map (kun TrustME 2).

5.      Fjernbetjent og kræver herfor INGEN ekstra nøgler.

6.      Uafhængig af varebilens centrallåsesystem.

7.      Meget konkurrencedygtige priser.

Læs mere om Smart-Safe alarmen her.

Kontakt os for en præsentation samt et godt tilbud.

Mere fra Carlog System

Carlog System

https://carlog.dk/

Carlog System, som har mere end 10 års erfaring i branchen, var de første i Danmark, til at tilbyde en GPS-baseret elektronisk kørebog til Smartphone. Senere hen kunne vi også præsentere Plug ’N’ Log, som er en fuldautomatisk kørebog og kombineret flådestyring. Den monteres let og simpelt direkte i bilens OBD-stik. Installationen kr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere