19.01.2018  |  EL  |  Intelligente installationer

Nyt strategisk samarbejde mellem Lindpro og Jysk CTS

Et nyt samarbejde betyder, at Jysk CTS overtager Lindpros CTS-aktiviteter.

Teknikvirksomheden Lindpro og Jysk CTS, der leverer og installerer intelligent bygningsautomatik, har underskrevet en strategisk samarbejdsaftale.

Der er som led heri sket en overdragelse af Lindpros CTS-aktiviteter til Jysk CTS, oplyser Lindpro på sin hjemmeside. Lindpro bevarer sine aktiviteter inden for intelligente lys- og bygningsinstallationer (IBI).

”Med det strategiske samarbejde mellem Lindpro og Jysk CTS drager vi nytte af hinandens kompetencer og specialer, så vi fremover kommer til at stå endnu stærkere i markedet for innovative totalløsninger indenfor integrerede CTS- og IBI-løsninger. Alt sammen med henblik på at skabe effektive og driftssikre tekniske løsninger til de behov vores kunder i både det offentlige og private marked har”, siger Claus Fibiger, administrerende direktør i Lindpro.

Også hos Jysk CTS er man tilfreds med samarbejdet:

”Jeg ser frem til i et stærkt samarbejde med Lindpro at sætte yderligere fart på udviklingen og fortsætte det gode samarbejde med vores kunder om de bedste, mest stabile og økonomisk optimale løsninger”, siger Ken Hansen, administrerende direktør i Jysk CTS.

- JKK 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere