27.01.2021  |  VENTILATION  |  Intelligente installationer

Nyt system tilbyder sikker brug af vand i hjemmet

Hansgrohe lancerer to nye hjælpemidler, så du kan holde styr på eventuelle lækager og vandforbrug.

Et nyt lækagesikkerhedssystem fra hansgrohe måler vigtige data forskellige steder i hjemmet og sørger for sikkerhed mod dyre vandskader.

Systemet Pontos gør brugen af vand i hjemmet sikrere med vandsensorerne Pontos Scout, der stilles på gulvet på relevante steder i hjemmet. Når de er aktiveret i appen hansgrohe home, måler de luftfugtighed og rumtemperatur, advarer mod frost samt opdager vand på gulvet og gør opmærksom på det med lys, lyd og en push-meddelelse på telefonen.

Kontrol af vandforbrug

Udover Pontos Scout er Pontos Base, der sluttes direkte til hjemmets centrale vandledning. Den holder øje med, om der pludselig er et højere vandforbrug end normalt, hvilket kan være tegn på en lækage. Hvis Pontos Base opdager usædvanligt vandforbrug, lukker den øjeblikkeligt for vandet og giver besked om det på din telefon og på displayet direkte på Pontos Base. Derfra kan du tjekke, hvad der har ført til lukningen og enten tilkalde en VVS-installatør eller selv åbne for vandet igen via din telefon eller på Pontos Base.

Pontos Base måler og kontrollerer derudover vandforbruget og giver dig detaljerede statistikker på din smartphone. Samtidig måler den dit vands hårdhedsgrad.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere