18.05.2017  |  VVS  |  Intelligente installationer

Nyt træpillefyr passer perfekt til parcelhuse

Indhold fra partner Hvad er dette?

METRO THERM lancerer snart METROCOMPACT 12, som passer til behovet i mindre huse og derfor sparer på brændslet.

Bor du i et helt almindeligt parcelhus eller villa under 200 kvm? Det gør rigtig mange danskere. Træpillefyr har traditionelt været lavet til større huse, og derfor har den løsning til opvarmning af hus og vand ikke været så oplagt for ejere af mindre huse. Før nu.

Det nye træpillefyr METROCOMPACT 12 er nemlig lavet, så det kan yde mellem 3-12 kW, hvilket svarer til et normalt forbrug for et hus i størrelsesordenen 80-200 kvm. Andre træpillefyr har typisk en spændvidde på 6-20 kW eller derover, som kan varme et meget større hus op.

Sådan varmer du huset økonomisk op

Problemet med en større ydelse er, at det kræver mere brændsel. Når et træpillefyr skal tænde, skal det nemlig have brændsel nok til at kunne yde sit maksimale lige fra starten. Men hvis huset slet ikke har behov for så mange kW for at blive varmet op, stopper fyret igen, og man har brugt mere brændsel end nødvendigt.

Et træpillefyr skal ikke tænde og slukke for ofte, for det bruger brændsel, hver gang det tænder. Den mest økonomiske drift er, hvor det bare kører stille og roligt derudaf, fordi det er afpasset husets behov.

Fyret kan sluttes til en varmtvandsveksler eller en varmtvandsbeholder, hvis du også vil varme brugsvand op med det.

METROCOMPACT 12 kommer snart i handelen – hold øje på www.metrotherm.dk eller her på siden.

Læs mere om METROCOMPACT 12 

Følg os på Facebook 

Følg os også på LinkedIn 

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere