23.10.2020  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Nyt udløbshus med lav indbygningshøjde giver hurtigere montering

Producenten Unidrain udvider sit sortiment med et nyudviklet udløbshus med en højde på blot 69 millimeter. Løsningen omfatter en vandlås på 50 millimeter med hurtigere og nemmere montering.

Unidrain har netop lanceret nyt udløbshus med ekstra lav indbygningshøjde på 69 millimeter samt en helt ny vandlås på 50 millimeter.

”Vi har udviklet en løsning, hvor byggehøjden er forbedret med næsten 20 millimeter, og det betyder faktisk en del inden for byggeriet. Det ekstra lave udløbshus og den dertilhørende vandlås medfører flere fordele på byggepladsen, hvor monteringen bliver både nemmere og hurtigere. Især renoverings- og ombygningssager kan nyde godt af en lavere afløbsinstallation, som er lettere at indbygge i et eksisterende gulv”, fortæller Lasse Lyck, byggeteknisk ansvarlig hos Unidrain.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Optimeret højde

Med en vandkapacitet på 32 liter per minut placerer løsningen sig et godt stykke over minimumskravet på 24 liter per minut. Resultatet er en vandlås, der effektivt guider vandet ud af brusenichen, mens lugten holdes væk:

”Højden er optimeret mest mulig, så installationen i sidste ende bliver meget lav. Dette uden at gå på kompromis med funktionalitet og effektivitet. Dermed har vi optimeret løsningen i forhold til størrelse og samtidig bibeholdt alle fordele og en rigelig kapacitet”, fortæller Lasse Lyck.

Udover at være VA-godkendt lever produktet op til alle gængse, danske normer, herunder BR18 inklusive SBi-anvisning 252 samt DS 432. Desuden imødekommer løsningen den vigtige europæiske norm EN1253, og er dermed godkendt i det meste af Europa.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere