30.11.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Nyt værktøj gør funktionsafprøvning af belysningsanlæg lettere

Indhold fra partner Hvad er dette?

En funktionsafprøvning (FA) af belysningsanlæg er ikke til at komme udenom, når det gælder store nybyggerier eller omfattende udskiftning. Det er et krav i Bygningsreglementet BR18, så hvorfor ikke gøre det så let og effektivt som muligt?

Med Nikos nye onlineværktøj til rådgivere og installatører, FA-assistent, kan du nemt gennemføre en funktionsafprøvning – uanset hvilken type belysningsanlæg, der er tale om.

FA-assistent hjælper i alle faser af funktionsafprøvningen:

  1. Planlæg FA hjemmefra kontoret: FA-assistenten er et online værktøj, så du kan tilrettelægge alle FA-aktiviteter fra din arbejdsplads.
  2. Gennemfør FA i bygningen: Du kan bruge FA-assistenten på din tablet, så du kan indtaste måle- og testresultaterne direkte og notere eventuelle kommentarer til udførslen samtidig.
  3. Valider resultaterne: I FA-assistenten kan du vurdere, om de udførte målinger og test opfylder kravene, der er beskrevet i udbudsmaterialet
  4. Indlever den rette dokumentation: Når alle resultater er valideret, genererer FA-assistenten en rapport med overblik over resultaterne og de udførte test. Derned kan bygherre indlevere dokumentation på udført FA og få ibrugtagningstilladelse til bygningen fra kommunen.

Med FA-assistent, kan du nemt og effektivt planlægge, gennemføre, validere og dokumentere en FA – uanset hvilken type belysningsanlæg, der er tale om.

Læs mere og afprøv Niko FA-assistent her

Mere fra Niko-Servodan A/S

Niko-Servodan A/S

https://www.niko.eu/da-dk

Vi får bygninger til at fungere bedre! Niko udvikler elektr(on)iske løsninger til forbedring af bygninger, så de bedre dækker behovene hos de mennesker, der bor og arbejder i dem: Ved at minimere energiforbruget, ved at forbedre belysningskomforten og sikkerheden samt ved at sikre, at alle applikationer kan arbejde sammen uden problemer. Bygninger med l…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere