08.12.2017  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Nyt webinar: ABB Busch-Jaeger kontaktmaterialer i Revit

Indhold fra partner Hvad er dette?

På den 14. december organiserer MEPcontent et nyt webinar specielt til dem der planlæger elinstallationer i Revit. I webinaret bliver viset, hvordan du let og hurtigt placerer nye forgreningsdåser og andre ABB kontaktmaterialer i dit BIM-projekt.

På den 14. december organiserer MEPcontent et nyt webinar specielt til dem der planlæger elinstallationer i Revit. I webinaret bliver vist, hvordan du let og hurtigt placerer nye forgreningsdåser og andre ABB kontaktmaterialer i dit BIM projekt i Revit med gratis appen ABB Busch-Jaeger Switch Range Configurator for Revit.

Webinaret starter kl. 14:00 på torsdag den 14. december og bliver afholdt på Engelsk. Du kan anmelde dig her

Tags: MEPcontent

Mere fra MEPcontent

MEPcontent

https://www.mepcontent.com

MEPcontent.com er BIM-biblioteket for hver MEP-ingeniør. Her finder du up-to-date grafisk og parametrisk produktinformation, der er klar til brug i enhver BIM-proces.I tæt samarbejde med alle kendte producenter tilbyder MEPcontent.com filer af de mest brugte produkter til Revit og CAD. Disse filer er åbne og gratis: hver ingeniør kan bruge dem. 

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere