28.11.2019  |  VVS  |  Sanitet

Odense under rivende udvikling

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den nye letbane som skal stå klar i 2021, er med til at understøtte et højt aktivitetsniveau i byggebranchen i Odense.

Hos Brødrene Dahl, arbejdes der ud fra en strategi om at det aldrig må tage en kunde mere end en halv time at finde de nødvendige varer til en enkelt byggesag. For at imødekomme travlheden blandt grossistens kunder, har man valgt at placere to butikker på hver side af letbanen og byen.

”Den nye letbane og en generel befolkningstilvækst mellem 1500-1800 personer om året, er med til at opretholde et højt aktivitetsniveau i byggebranchen. Travlheden er noget, vi kan mærke i vores butikker.  Det glæder mig, at vi med to strategisk placerede butikker kan tilbyde vores kunder større tilgængelighed i Odense. Placeringen af butikkerne garanterer de lokale håndværkere, at der maksimalt er 20 minutter til den nærmeste butik – selv i myldretiden,” fortæller Jesper Engager, der er Salgschef i Odense.  

Brødrene Dahl vil, med butikkerne i Odense gøre det nemt og enkelt for kunderne at handle. Det gælder uanset, om man kommer for at hente en forudbestilt leverance, ønsker en KvikLevering eller at tale med en specialiseret rådgiver.

”Det er en spændende tid i Odense, hvor det summer i hele byen. Tilgængelighed og tid er to vigtige faktorer for vores kunder. Det glæder mig, at vi kan tilbyde et setup, hvor håndværkeren selv kan bestemme, om han vil vælge den digitale løsning, besøge vores butik eller bestille varerne som KvikLevering. Den store valgfrihed og gnidningsfrie brugeroplevelse, er alfa omega for os, uanset hvilken butik vores kunder besøger. Om kunden ønsker online handel, hurtig selv-scanning af sine varer eller en personlig betjening det betyder ikke noget, det vigtigste er en optimal kundeoplevelse, uanset hvilken kanal der benyttes,” afslutter Jesper.

Butikken på Jarlsberggade er totalrenoveret og er blevet 50% større. Renoveringen danner således ramme om Brødrene Dahls butikskoncept. Med butikkerne kan Brødrene Dahl tilbyde håndværkerne, en bedre kundeoplevelse, med opdaterede sortimenter, gratis mødefaciliteter, hurtig KvikLevering og specialviden samlet på to lokationer – faciliteter der er med til at sikre håndværkerne en større fleksibilitet i deres arbejdshverdag.

/Maria Kongeskov Randow

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere