15.01.2021  |  EL  |  El-materiel

OK er klar til hjemmeopladning af elbiler

I takt med at flere elbiler rammer de danske veje, skal infrastrukturen til opladning udbygges. Og der kommer OK på banen.

Hos OK forventer man, at størstedelen af opladningerne af elbiler og plug-in hybrider kommer til at foregå hjemme hos bilisterne selv. Derfor er de klar med en løsning til det private hjem med elbil. Det skriver de i en pressemeddelelse.

”Når danskerne skal oplade elbilen, kommer det ikke kun til at ske på en tankstation, som man kender fra i dag, men flere forskellige steder. Vi forventer først og fremmest, at danskerne kommer til at oplade bilen hjemme, og vi vil gerne levere de løsninger, de har brug for”, siger Thor Folmann Krarup, produktchef for e-mobilitet i OK.

Partnerskab med bilforhandler og grøn strøm

I første omgang kan løsningen, som har fået navnet ”OK Ladepakke”, bestilles direkte hos OK, og samtidig bliver den tilgængelig hos Hyundai-forhandlere i Nic. Christiansen Gruppen, som er en af landets største bilimportører.

Hjemmeladeboksen er OK’s første på markedet, og kunderne kan med OK Ladepakke tilvælge grøn strøm til bil og bolig, som blandt andet kommer fra danske vindmøller.

”Det er en samlet ladepakke, man som forbruger får med hjem, hvor vi har lagt vægt på muligheden for at koble det sammen med et grønt strømprodukt. Løsningen er samtidig fleksibel, da kunderne kun bliver afregnet for det faktiske strømforbrug. Samtidig kan med fordel lade på de tidspunkter af døgnet, hvor strømmen er billigst”, siger Thor Folmann Krarup.

Ud over løsninger til opladning i hjemmet arbejder selskabet på løsninger, som passer til blandt andet arbejdspladser, indkøbscentre og tankstationer.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere