01.09.2021  |  EL  |  El-materiel

Omfattende og robust transientbeskyttelse

Indhold fra partner Hvad er dette?

Eatons komplette serie af produkter til transientbeskyttelse omfatter Testklasse 1, 2 og 3, som sikrer, at SPD-installationen afleder farlig strøm fra eksterne og interne kilder.

Eaton har et omfattende udvalg af komponenter til overspændingsbeskyttelse til anvendelse i boliger og i industrien. De hjælper med at reducere kostbar nedetid og beskytte følsomt elektronisk udstyr mod de skadelige virkninger af transienter forårsaget af lyn, forbindelsesoverspændinger i forsyningsnetværket, kortslutninger i egne installationer og meget mere.

Vores serie af SPD'er suppleres af andre produkter til beskyttelse af den elektriske infrastruktur i boliger og bygninger, herunder fejlstrømsafbrydere (RCD'er), automatsikringer (MCB'er) og gnistdetektorer (AFDD'er). Find den rigtige transientbeskyttelse til dit projekt:

Find den rigtige transientbeskyttelse til dit projekt. Download vores mini-guide.

Mere fra Eaton Power Quality Danmark

Eaton Power Quality Danmark

www.eaton.dk

Eatons Electrical division Eatons el-division, Eaton Electrical, er globalt førende og har stor regional erfaring med implementering af løsninger inden for strømdistribution og kredsløbsbeskyttelse, herunder strømkvalitet, back-up-systemer og energilagring, kontrol og automatisering, sikkerhed og ulykkesberedskab, infrastruktur og løsninger til barske og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere