24.03.2020  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Online produktvælger hjælper dig godt på vej

Indhold fra partner Hvad er dette?

Prøv Condairs online produktvælger og få anbefalet specifikke produkter baseret på dine behov nemt og hurtigt.

Hvad skal du vælge?

Højtryksbefugter, dampbefugter, adsorptionsaffugter. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange slags befugtere og affugtere der findes. Hver især kan bruges til specifikke formål, men vi har valgt at gøre det let for dig at orientere dig i forhold til hvilket projekt du har.

Med Condairs online produktvælger svarer du på et par spørgsmål og baseret på dine svar får du forslag til, hvilken slags befugter eller affugter du skal bruge til dit projekt.

Bemærk at anbefalingerne er vejledende og du herefter opfordres til at kontakte én af vores eksperter, som kan hjælpe dig yderligere.

Prøv Condairs produktvælger.

Mere fra Condair A/S

Condair A/S

www.condair.dk

Condair hjælper virksomheder med at få et energioptimeret produktionsmiljø og forbedret indeklima. Produktioner slipper af med tør luft og statisk elektricitet og hospitaler og kontorer sikrer medarbejdernes helbred med den rette luftfugtighed. Vi er verdens førende producent af energivenlige anlæg og systemer inden for evaporativ køling, luftbefugt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere