24.03.2020  |  EL  |  Branchen

Opbakning til at forlænge coronatiltag

Hos Tekniq Arbejdsgiverne bakker man op om regeringens beslutning om at forlænge de tiltag, som skal bremse spredningen af coronavirussen. Samtidig er det vigtigt, at danske virksomheder hjælpes videre gennem krisen.

I går forlængede statsminister Mette Frederiksen (S) den delvise nedlukning af Danmark med yderligere to uger til og med den 13. april. En beslutning der møder fuld forståelse og opbakning hos Tekniq Arbejdsgiverne.

”Det er nødvendigt at gå effektivt til værks, når der er menneskeliv på spil, og derfor er det en helt naturlig og rigtig beslutning, at man forlænger de initiativer, som er sat i værk for at forsøge at inddæmme og begrænse coronavirussens udbredelse i Danmark”, siger Niels Jørgen Hansen, administrerende direktør hos Tekniq Arbejdsgiverne, og uddyber:

”Det er dog samtidig vigtigt, at danske virksomheder har mulighed for at fastholde aktiviteten på et vist niveau – ikke mindst ude på byggepladserne. Samtidig er det naturligvis afgørende, at man her sørger for, at arbejdet kan udføres sikkert og uden risiko for, at de enkelte medarbejdere kan smitte hinanden. Noget, vi også oplever, at virksomhederne har stort fokus på”, siger Niels Jørgen Hansen.

Han opfordrer desuden til, at man fra stat og kommuner fokuserer på ikke blot at støtte dansk erhvervsliv med eksempelvis lønkompensation, men også sørger for at få sat gang i ventende service-, moderniserings- og renoveringsopgaver i statslige og kommunale bygninger.

- JKK

Denne artikel er en del af temaet Tema: Coronakrisen

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere