Jobopslag

Operationel indkøber med flair for logistik og indkøbsoptimering (barselsvikariat) - Kolding

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

 • info@lemu.dk
 • 3314 1414
 • Stationsalleen 40 2730 Herlev
Se profil  
Stilling: Operationel Indkøber
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 04.03.2019
Søg job  

Vil du sikre effektiv logistik bag international handel? Som operationel indkøber skaber du nye strukturer i en spændende indkøbsafdeling under udvikling. Sæt dit præg på indkøb og optimering af produktgruppen Værktøj og Tekniske Artikler (VTA) hos Danmarks største stål- og teknikgrossist. Her er forandring, udvikling og stærke leverandørrelationer nøgleordene i din hverdag.

Sæt dit præg på indkøb og optimering af produktgruppen Værktøj og Tekniske Artikler (VTA) hos Danmarks største stål- og teknikgrossist. Her er forandring, udvikling og stærke leverandørrelationer nøgleordene i din hverdag.

Skab et godt vareflow og optimer indkøbsaktiviteter
Det bliver dit ansvar, at vi altid får de rigtige varer leveret til det rette sted, i den rette mængde og til markedets bedste pris og kvalitet, så du får stor indflydelse på vores vareflow af et omfattende produktsortiment. Du arbejder tæt sammen med det indkøbsteam, som du er en del af, for at nå i mål.

Mere specifikt vil du:

 • optimere vores sortiment samt facilitere ind- og udfasning af varer i samarbejde med produktchefen
 • sikre kvalitet og vedligehold af materialedata, som vores købsforslag og lagerbeholdning baseres på
 • håndtere logistikforhandling med leverandører i både ind- og udland og derigennem opbygge professionelle relationer til leverandører og samarbejdspartnere
 • følge op på KPI’er på leverandører omkring leveringsperformance, rykkere og reklamationer
 • arbejde kontinuerligt med optimeringer og løbende forbedringer af produktsortimentet.

Kom med på vores udviklingsrejse
Her bliver du en del af et tæt strategisk samarbejde mellem Marked og Indkøb, hvor vi hele tiden har fokus på at optimere hele værdikæden og sikre, at Lemvigh-Müller fastholder sin markedsledende position. Og det tætte samarbejde skinner igennem hos dit utrolige sociale team, der i samlet flok er med til at drive virksomhedens udvikling hver dag.

Erfaren indkøber med sans for leverandørrelationer

 • Du har nogle års erfaring fra en større indkøbsafdeling og stor indsigt i indkøbsprocesser – og har du erfaring med logistik, handel og leverandørrelationer på tværs af kontinenter, er det en fordel.
 • Du har solide IT-kundskaber og kendskab til ERP-systemer og SAP, så du efter en kort oplæring kan sætte dig ind i vores systemer.
 • Du er en stærk og velafbalanceret kommunikator i både skrift og tale på dansk og engelsk.

Spørgsmål?
Dette er et 1-årigt barselsvikariat. Kontakt teamleder Kristina Brugge Grarup på 3695 5643 og hør mere om stillingen.

Interesseret?
Send din ansøgning, dit CV og evt. andre relevante bilag via ”Søg stillingen” og gerne hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgningerne løbende.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere