19.08.2020  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Opgrader din online værktøjskasse

Indhold fra partner Hvad er dette?

Arbejder du med befugtning, affugtning og køling? Så kan du få din online værktøjskasse opgraderet kvit og frit på Condairs hjemmeside.

Hos Condair A/S mener vi, at det skal være nemt for blandt andet rådgivere, installatører og teknikere at beregne og hjælpe kunderne med deres projekter. Derfor stiller vi kvit og frit en række online værktøjer og redskaber til rådighed.

På vores hjemmeside finder du blandt andet et beregningsværktøj til energibesparelse og en til at beregne behovet for befugtning, en række nyttige apps samt korte, tekniske videoer om alt lige fra, hvordan du anvender et HX diagram, til hvordan en resistiv dambefugter virker.

Find en oversigt over alle Condairs gratis beregningsværktøjer på vores hjemmeside. 

Beregn din driftsbesparelse på ventilation

Har du for eksempel behov for at beregne din sparede luftmængde, når du fjerner overskudsvarme i produktionen via ventilation, så kan du downloade Condairs app.

Condairs app gør det nemt selv at indsætte luftskifte og de temperaturer, som du måler i produktionen, og dermed kan du se, hvor meget virksomheden kan sænke sit luftskifte og sin ventilation ved at anvende adiabatisk befugtning direkte i lokalet.

Download og læs mere om app’en her.

Mere fra Condair A/S

Condair A/S

www.condair.dk

Condair hjælper virksomheder med at få et energioptimeret produktionsmiljø og forbedret indeklima. Produktioner slipper af med tør luft og statisk elektricitet og hospitaler og kontorer sikrer medarbejdernes helbred med den rette luftfugtighed. Vi er verdens førende producent af energivenlige anlæg og systemer inden for evaporativ køling, luftbefugt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere