19.04.2021  |  EL  |  Sanitet

Oplev det nyeste inden for sanitet på stor online messe

Sanitets- og møbelproducenten Geberit har bygget Europas største messestand på over 300 kvadratmeter. Og det til trods for, at der ikke kan komme fysisk besøgende.

For Europas største sanitetsvirksomhed Geberit, har de fysiske begrænsninger grundet coronavirus ikke sænket ambitionsniveauet for den årlige præsentation af innovationer og produkter. Fra den 21. til 23. april løber Geberit Innovation Days nemlig af staben. Og til det, har man bygget Europas største messestand på ikke mindre end over 300 kvadratmeter, som der skal livestreames fra.

For Geberits danske direktør, Bent Knudsen, har den virtuelle messe et ganske særligt formål.

”Det er ekstremt vigtigt for os at kunne tilbyde vores samarbejdspartnere en unik, faglig oplevelse, selv om vi ikke kan være fysisk til stede på en del messer i år. Vi er ikke gået på kompromis nogen steder, og vi håber, at rigtig mange gode danske samarbejdspartnere vil deltage i Geberit Innovation Days”, siger hun.

Ambitionen med udstillingen, der bærer navnet ’House of Geberit’, er at give deltagerne en virkelighedstro følelse af at være fysisk til stede på messen. Undervejs kan fagfolk som VVS- installatører og arkitekter få en realistisk og praksisorienteret indføring i de nyeste tendenser og kommende nyheder inden for alt fra design til funktionalitet og teknologi.

For yderligere information om program og emnespecifikke præsentationer, besøg:
www.innovation-days.geberit.dk

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere