17.04.2019  |  VVS  |  Branchen

Oplev Veras Van(d)vittige Villa på VVS-messen 2019

Indhold fra partner Hvad er dette?

VVS-messen fra 8.-10. maj i Odense Congress Center byder på mange faglige udfordringer og oplevelser. Og Brødrene Dahls stand på messen er ingen undtagelse.

Udover mange spændende indlæg, er der på standen i hal D mulighed for at lege med Augmented Reality, i VVS-grossistens eget spil – Veras Van(d)vittige Villa.

Augmented Reality, eller i daglig tale AR, er en teknologi som tilføjer et ekstra lag grafik og lyd til virkeligheden – en virtuel 3D udvidelse af virkeligheden. Mikkel Josephsen, digital direktør fortæller:” i ser AR som et fremtidigt værktøj for VVS´ere – et værktøj til at hjælpe deres kunder til de bedste løsninger. På VVS-messen har vi derfor valgt at give et indblik i AR-teknologien på en sjov måde.”

Veras Van(d)vittige Villa er særligt udviklet til messen og handler om Vera, som bor i en villa, der udfordrer selv den dygtigste VVS´er. Veras vandrør er i store problemer. I spillet skal man finde de problematiske vandrør og ordne dem, så Vera kan sove trygt om natten i sin villa. Hele spillet foregår inde på Brødrene Dahls stand, hvor alle rørene i Veras Villa kun er synlige ved hjælp af særlige tablet, som man får udleveret på standen.

I spillet er der mulighed for at dyste mod sine kolleger – hvem finder først vandrørene og får dem fikset i Veras Van(d)vittige Villa? Prøv spillet på Brødrene Dahls stand i Hal D på VVS-messen 2019.

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere