24.04.2019  |  EL  |  Belysning

Oplys hele dit arbejdsområde med 360°-LED-arbejdslamper

Indhold fra partner Hvad er dette?

AREA LITE serien er udviklet til den krævende håndværker, der har brug for kraftig og effektiv oplysning, ikke bare af store overflader, men af hele rummet for at kunne foretage enhver form for reparation, maler- eller byggearbejde.

Blændfrit og fleksibelt arbejdslys
AREA LITE CO er den helt basale arbejdslampe, specielt designet til at oplyse hele rummet 360­° rundt. Lampen giver et diffust og behageligt, ensartet, blændfrit arbejdslys med stor spredning, der gør let at udføre flere arbejdsopgaver i samme rum.

Med et lysudbytte på mere end 4000 lumen er AREA LITE CO en utrolig kraftfuld arbejdslampe, hvor lysudbyttet er mere end dobbelt så højt som sammenlignelige lamper på markedet. Lampen er samtidig ekstremt robust og kan tåle at blive tabt.

AREA LITE CO kan placeres direkte på arbejdsbordet eller hænges op overalt i den kraftige krog. Med SCANGRIP-stativerne opnås fuldstændig fleksible belysningsløsninger; lampen kan lynhurtigt monteres direkte på TRIPOD'en og skydes op til 3 m i højden. Hvis der er behov for en mobil belysning, der nemt kan flyttes fra sted til sted, kan lampen monteres direkte på SCANGRIP WHEELSTAND.

LED-arbejdslampe lige ved hånden
RETRO LITE-håndlampen er en relancering af den elskede, originale, håndholdte runde arbejdslampe, som bruges overalt i verden i alle industribrancher.

RETRO LITE udnytter den allernyeste LED- teknologi til et lysudbytte på imponerende 1600 lumen. Det nutidige design af den traditionelle elektriske håndlampe byder på ergonomiske, bløde former og afrundede kanter. Designet gør, at lampen ligger perfekt i hånden og ophængningskrogene sikrer, at begge hænder er fri.

Læs mere om AREA LITE lamperne

Mere fra SCANGRIP A/S

SCANGRIP A/S

www.scangrip.com/en

SCANGRIP A/S har specialiseret sig i funktionelt arbejdslys til det professionelle marked, og er idag Europas førende og mest trendsættende leverandør af professionelt LED arbejdslys. Vi er altid to skridt foran med at udvikle og tilbyde nye, robuste, funktionelle og innovative LED arbejdslamper med den allernyeste teknologi.SCANGRIP tilbyder avanceret LED-belysning designet til autolifte, og har…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere