17.05.2021  |  EL  |  Belysning

Opnå ensartet lys uden synlige LED dioder med COB

Indhold fra partner Hvad er dette?

Se de flotte resultater med COB og de unikke monteringsskinner fra green:ID

COB LED fra green:ID giver et godt og ensartet lys grundet
opbygningen af LED dioderne på selve LED båndet


De nye COB LED bånd har flere LED dioder sammenlignet med traditionelle LED bånd, og dioderne på COB LED-båndene meget små og sidder helt tæt som en streng, der tilmed er gummibeklædt. Ved denne opbygning opnår man et yderst ensartet og "smooth" lys uden synlige LED dioder.


Flere valgmuligheder for et optimalt resultat
Hos Ecofoss kan du få de nye COB LED bånd fra green:ID i flere varianter. COB LED både findes nemlig både i en TrueColor version (CRI>90) med fast varm hvid lysfarve på 3.000 kelvin, og ønsker man et mere brugertilpasset og fleksibelt lys, findes de også med CCT kelvinregulering fra 2.700-6.000 kelvin samt i en RGB variant.
KLIK HER og se udvalget

Monteringsskinner for et unikt resultat
Hos Ecofoss kan du også få et bredt udvalg af unikke green:ID skinner for skjult og minimalistisk montering af LED bånd. green:ID har udviklet flere forskellige varianter af disse monteringsskinner, således de kan tilpasses efter kundens behov.
Monteringsskinnerne fås både med sorte og alu-farvede profiler – og profilerne fås tilmed i flere profilstørrelser bl.a. en lav model, som er yderst velegnet til montering i de moderne trælameller.
Derudover fås de flotte akryl-covers med sort eller hvid matteret overflade (afhængig af model).


KLIK HER og se monteringsskinnerne

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

https://ecofoss.dk/da/

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere