Event

Optimér din viden om transformerstationer (10/0,4 kV)

DANSK ENERGI

www.danskenergi.dk/kurser

  • kurser@danskenergi.dk
  • +45 35300400
  • Vodroffsvej 59 1900 Frederiksberg C
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 28.10.2019
Start tidspunkt: 28.-29. oktober 2019
Sted: Middelfart
Tilmeld  

På dette kursus tilbyder vi dig, hvad enten du er projektleder, montør, serviceleder eller andet, grundlæggende viden om, hvordan transformerne er konstrueret og virker.

Rundt i Danmark driver elnetselskaberne i alt ca. 70.000 stk. 10/0,4 kV transformerstationer, så en fornuftig drift og vedligeholdelse er central for økonomien i branchen.

Hvis du er en af de mange medarbejdere i elnetselskaberne - eller hos deres entreprenører - der udfører drift og vedligeholdelse i forbindelse med transformerstationer, kan du have glæde af kurset ”Optimér dine transformerstationer”.

På dette kursus tilbyder vi dig, hvad enten du er projektleder, montør, serviceleder eller andet, grundlæggende viden om, hvordan transformerne er konstrueret og virker. Udover et stærkere teoretisk fundament går vi på kurset også skridtet videre og fortæller om omsætningsforholdets og koblingscifferets betydning ved paralleldrift.

Med dette kursus får du en bedre forståelse for transformerens virkemåde og dertil hørende jordingsanlæg, ligesom du bliver ekstra kvalificeret til selv at finde og udbedre fejl… med mere effektiv drift (og bedre benchmark) til følge.

At forstå juraen er også vigtigt, så på kurset gennemgår vi Bekendtgørelsens krav i forbindelse med drift og vedligehold af transformeranlæg.  

Målgruppe: Alle med behov for grundlæggende viden om transformerstationer.

Tags: DANSK ENERGI

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere