27.03.2017  |  EL  |  Belysning

Optimalt beskyttet belysning: OLIVIA serien – lampen til vådrum

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med OLIVIA LED-lampen til vådrum, præsenterer ESYLUX en ny belysningsserie til rum med ekstremt vanskelige omgivelsesbetingelser.

Landbrugsbedrifter, værksteder, produktionslokaler: mange lokaler kræver, at belysningen skal leve op til ekstremt vanskelige omgivelsesbetingelser. For at kunne tilbyde en optimal løsning, både når det kommer til installationen og strømforbruget, har ESYLUX udviklet OLIVIA-lampen til vådrum.

DALI-kompatibel, Mulighed for sløjfning
Med beskyttelsesklasse IP 65 er den robust beskyttet mod indtrængen af støv og vand og er egnet til omgivelsestemperaturer fra -20° til +45°. Der kan vælges mellem to kabinetlængder på hhv. 1265 og 1565 mm og mellem forskellige forkoblingsenheder. Både udførelser til traditionel 230 V-koblingsdrift og varianter til intelligent netværkstilslutning med DALI er tilgængelige.

For at gøre en installation af flere lamper i samme rum enkel har ESYLUX designet lampen med mulighed for sløjfning. Indgangs- og udgangsklemmen er formonteret i kabinettet, hvilket gør installationen ekstra nem. Klemmerne er placeret i hver ende af kabinettet, således at kablet automatisk føres videre mod næste lampe i rækken. Med god plads inde i lampen er selve ledningsføringen intet problem, og diffusoren kan fjernes hurtigt og uden ekstra værktøj takket være den smarte klemme.

Lav flimrefaktor
Hvad angår lys, sætter ESYLUX som sædvanligt målestokken højt, især for flimrefaktoren. Med 0 procent er OLIVIA på det bedste niveau. UGR-blændeværdien ligger lavt på 22, hvilket gør lampen egnet til brug inden for industrien og til håndværk iht. standarderne. Lampen til vådrum har en neutral hvid farvetemperatur på 4000 kelvin, en farvegengivelse på 84 på CRI og 83 på farveskalaen CQS samt indbyggede LED'er med en levetid på 50.000 timer (LM80B50). Det samlede lysudbytte ligger på godt 100 lm/W.

https://www.esylux.com/da/dk/k/lys/lamper_til_vadrum/

Denne artikel er en del af temaet Tema: Belysning

Mere fra ESYLUX Danmark

ESYLUX Danmark

www.esylux.dk

Om ESYLUX – Performance for Simplicity ESYLUX udvikler, producerer og distribuerer produkter med henblik på at sikre mere energieffektivitet, komfort og sikkerhed i bygningsområdet. Der er særligt fokus på sensorstyret, behovsorienteret automatisering samt belysning. Målet er at forbedre menneskets livskvalitet med løsninger, der er både intelligente o…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere