03.03.2017  |  VVS  |  Branchen

Optimera åbner byggecenter i Aarhus C

Den 8. marts slår Optimera dørene op for et nyt byggecenter i det centrale Aarhus, hvor man vil bestræbe sig på at minimere den tid, kunderne bruger på indkøb.

Hos Optimera i Aarhus har man i længere tid kunnet mærke en efterspørgsel på en butik i den centrale del af byen. Derfor åbner byggecenterkæden 8. marts en 1.800 kvadratmeter stor butik på Søren Frichs Vej 5.

For at tilpasse butikken bedst muligt til kundernes behov, lover Optimera, at det går tjept med indkøbet, når man besøger byggecenteret. Konceptet er, at det kun skal tage fire minutter, fra kunden træder ind i butikken, til man er ude igen. 

Læs også: KT Elektric får større lokaler i Nordjylland

Som i en drive-in kan man køre ind ved den ene ende af butikken og ud ved den anden - og man kan således blive siddende i sin bil, mens der vil være medarbejdere, der læsser den med varer.

”De primære kunder til Aarhus City vil være dem, der står og mangler noget ret akut her i Aarhus, eller alligevel lægger vejen forbi, og så har man altså ikke tid til, at indkøbene skal tage flere timer”, siger Christian Herbert, der er kommerciel direktør i Optimera.

Det nye byggecenter åbner den 8. marts klokken 6.30, hvor Optimera lokker med rundstykker og kaffe på kanden. 

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere