09.05.2017  |  VENTILATION  |  Byggeri

Optimera åbner på solskinsøen

Optimera er kommet til Bornholm, og med sig har byggecenterkæden over 50.000 varenumre til de lokale håndværkere og ’gør-det-selv’-typer.

Byggecenterkæden Optimera har slået dørene op i sit første byggecenter på den danske klippe- og solskinsø. Sortimentet er bredt og fleksibiliteten i højsædet, hvilket giver de bornholmske kunder mulighed for at bestille over 50.000 varenumre fra butikken.

”Vores sortiment i butikken og trælasten afspejler de varer, vores kunder typisk har brug for hver dag – men vi kan jo meget mere end det. Med vores dag-til-dag levering kan kunden bestille en hvilken som helst vare og have den stående på byggepladsen eller i indkørslen dagen efter. Vi kan skaffe alt det, vi ikke har stående, så du får meget mere end det, du ser i butikken”, siger Christian Herbert, kommerciel direktør i Optimera.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Dansk Byggeri: Kommuner stjæler arbejde fra håndværkere

Bornholmernes interesse i det nye byggecenter afspejlede sig i åbningsdagen, hvor daglig leder i det nye center, Erling Hansen, gætter på, at cirka 400 kunder lagde vejen forbi. Heriblandt både professionelle og amatører.

”Og selvom vi har fokus på de professionelle, der skal kunne gøre en god og hurtig handel hos os, er der naturligvis også meget at vælge mellem for den kvalitetsbevidste amatør, der har gang i større projekter derhjemme”, siger Christian Herbert.

Læs også: Færre installationsvirksomheder går konkurs

Optimeras bornholmske byggecenter har fået adresse på Lillevangsvej i Rønne.

-CHM

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere