05.04.2018  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Optimering af drift og vedligehold i Danmarks største kommune

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med over 2,5 mio. kvm forvalter Københavns Kommune en af de større ejendomsporteføljer i Danmark og måske også den med mest differentieret anvendelse fra skoler, daginstitutioner, botilbud til kontorejendomme og erhvervslejemål.

Mikala Kreiser, Direktør, Københavns Kommune  holder på Ejendomsmessen den 25. og 26 april et seminar om driften i Københavns Kommune.

I oplægget kan du høre om, hvordan Københavns Kommune arbejder systematisk med planlægning og styring af vedligeholdelse af den komplekse bygningsmasse og om kommunens energiovervågning, der netop har fået en international pris som en af de førende i verden. 

Registrer dig gratis til seminaret og messen her!

Tags: Easyfairs AB

Mere fra Easyfairs AB

Den 10. og 11. april 2019 lanceres Lys & El messen, elbranchens nye mødested der holdes parallelt med Ejendomsmessen; messen for professionel bygningsdrift i Bella Centret.I de to dage vil der på standene blive vist løsninger til indenfor lys, el samt drift, administration, vedligeholdelse, energi, miljø, sikkerhed og digitalisering. Herudover kan du også deltage i et bredt seminar og debatpro…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere