05.04.2018  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Optimering af drift og vedligehold i Danmarks største kommune

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med over 2,5 mio. kvm forvalter Københavns Kommune en af de større ejendomsporteføljer i Danmark og måske også den med mest differentieret anvendelse fra skoler, daginstitutioner, botilbud til kontorejendomme og erhvervslejemål.

Mikala Kreiser, Direktør, Københavns Kommune  holder på Ejendomsmessen den 25. og 26 april et seminar om driften i Københavns Kommune.

I oplægget kan du høre om, hvordan Københavns Kommune arbejder systematisk med planlægning og styring af vedligeholdelse af den komplekse bygningsmasse og om kommunens energiovervågning, der netop har fået en international pris som en af de førende i verden. 

Registrer dig gratis til seminaret og messen her!

Tags: Easyfairs AB

Mere fra Easyfairs AB

Ejendomsmessen  - messen for drift og vedligehold af fast ejendom afholdes igen den 25.-26. april 2018 i Bella CenterI de to dage vil der på standene blive vist løsninger til drift, vedlighehold og renovering af ejendom.De besøgende kan vederlagsfrit deltage i det omfattende seminarieprogram med ledende aktører og eksperter fra branchen Af de mange aktiviter på messen kan fremhæves…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere