11.09.2017  |  VVS  |  Sanitet

Oras digitaliserer vedligeholdelse af armaturer med ny app

Med en ny app kan installatører indstille og styre Oras’ elektriske armaturer let og hurtigt.

Sanitetsleverandøren Oras er nu klar med Oras App – en mobil-app, der gør det nemmere at styre og indstille elektriske armaturer efter helt specifikke behov.

Det har indtil nu foregået manuelt, når installatøren skulle tilpasse elektroniske armaturer til kundens behov, men med den nye app behøver man ikke engang at røre armaturet. Samtidig giver app’en installatøren adgang til mere produktinformation og flere indstillinger end tidligere.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

"Den nye applikation giver dig mulighed for at overvåge blandt andet vandforbrug, batterilevetid og antallet af automatiske skyllecykler. Det gør det også muligt at reducere tiden, der bruges til at ændre indstillingerne i armaturet," siger Janne Rautavuori, CTO hos Oras.

Læs også: App holder styr på nye elsikkerhedsregler

Oras’ udvikling fra den manuelle indstilling med magnetisk nøgle til den digitale styring kommer som en reaktion på en stigende digitalisering. Og den vil kun fylde mere i fremtidens installationsbranche, mener Janne Rautavuori.

"I fremtiden vil digitaliseringen også påvirke de professionelle fagfolks arbejde, da produkterne indeholder mere elektronik. For eksempel kan brugen og vedligeholdelsen af armaturer og brusere styres mere og mere med smarte applikationer og telefonen," siger han.

Hurtigere og nemmere styring
Oras-appen virker ved hjælp af Bluetooth. Når installatøren slår Bluetooth-forbindelsen til på sin mobilenhed, vil Oras’ armaturer automatisk dukke op og blive tilsluttet – afstanden må bare ikke være mere end ti meter mellem armatur og mobilenhed.

Via app’en kan man se armaturets indstillinger, f.eks. mængden af brugt vand, batterilevetid eller data vedrørende automatisk skyldefunktion. Installatører kan også få adgang til at ændre indstillinger som løbetid på vandet og armaturets sensorfølsomhed. Man kan desuden nemt kopiere et armaturs indstillinger og overføre til andre armaturer.

Læs også: Oras og NOA udvikler strategisk badeværelsesdesign

Oras App er i første omgang kompatibel med tre varianter af nye Oras Electra-armaturer samt de nye berøringsfri modeller i Oras Medipro-serien. App’en kan downloades gratis som iOS-version på App Store og som Android-version på Google Play Store.

-CHM

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere