13.06.2019  |  VENTILATION  |  Indeklima

Ordrespecifikke brugsanvisninger til Geniox ventilationsaggregater

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med ordrespecifikke brugsanvisninger til Geniox ventilationsaggregater vil Systemairs kunder fra i dag opleve, at deres ordre vil blive leveret med en brugsanvisning, der er tilpasset specifikt til kundens ordre.

De ordrespecifikke brugsanvisninger vil gøre det hurtigere og nemmere for kunden at bruge brugsanvisningen på stedet. Som en ekstra bonus er det også et miljøvenligt tiltag, da Systemair reducerer brugsanvisningen fra en fuld version med information om alle muligheder til en kortere version, som kun indeholder det, kunden har brug for at vide.

Den ordrespecifikke brugsanvisning er tilpasset specifikt til kundens ordre og indeholder kun information, som er relevant for ordren. Hvis kunden for eksempel vælger et ventilationsaggregat med en roterende varmeveksler, vil kundens brugsanvisning kun indeholde information om denne type varmeveksler. Den ordrespecifikke brugsanvisning vil også kun inkludere relevant information om tagtype (for udendørs aggregater), konsol, varmepumpe, motortype og frekvensomformer.

 
Hvordan virker det?
Når ventilationsaggregatet bliver designet i SystemairCAD, vil programmet samle brugsanvisningen og den tekniske dokumentation for den pågældende ordre i overensstemmelse med aktuelle valg. Brugsanvisningen bliver trykt på Systemairs fabrik og bliver vedlagt ved forsendelsen. Dette betyder, at ændringer i sidste øjeblik også kan komme med i brugsanvisningen.
 
Brugsanvisningen og relevante tekniske dokumenter bliver gemt i TECH-DOC, hvor kunden kan tilgå dem. TECH-DOC er en online database, som indeholder al dokumentation relateret til hver enkelt ordre. Med nogle få klik kan alle dokumenter hurtigt findes frem. TECH-DOC indeholder opdateret dokumentation på kundens ordrer, alle komponentdata, fabriksopsætninger til controller og frekvensomformer, el-diagrammer og installationsmanualer. Kontakt Leif Kjær Nielsen på leif.kjaer.nielsen@systemair.dk eller +45 24 29 28 57 og hør, hvordan I hurtigt kommer i gang med TECH-DOC.
 
”Vi er sikker på, at den målrettede brugsanvisning med hurtigere installation og kundens sikkerhed for øje vil blive vel modtaget”, fortæller Ulf Bang, Software Area Manager hos Systemair.

Mere fra Systemair A/S

Systemair A/S

www.systemair.dk

Systemair har to forretningsområder: "Ventilationsaggregater" og "Ventilationskomponenter". Tilsammen udgør de et stort og varieret ventilationssortiment, kanaler undtaget. Vores produkter lever op til høje krav om kvalitet, driftssikkerhed, tilgængelighed og et lavt energiforbrug. Alle aggregater der produceres i Danmark er Eurovent-certificerede, hvilket betyde…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere