21.12.2015  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Ostnor Danmark og Damixa skifter navn

De tre armatur-brands Damixa, FM Mattsson og Mora Armatur er fusioneret og skifter dermed navn til FM Mattsson Mora Group Danmark ved årsskiftet.

Den danske vandhane-producent Damixa er fusioneret med de to svenske armaturbrands FM Mattsson og Mora Armatur. Derfor skifter virksomheden bag de tre brands navn til FM Mattsson Mora Group Danmark ved årsskiftet. 

Læs også: Damixa-vandhane får international designpris

Trods det nye navn beholder både produkter og emballage deres nuværende udseende, ligesom forbrugerne forsat vil se de velkendte brands.

”Det er fortsat vores kendte brands, der er vores ansigt udadtil. Vores nye firmalogo vil fremgå på både digitalt og trykt materiale. Så fakturaer, ordrebekræftelser, nyhedsbreve m.m. kommer til at ændre udseende", forklarer Ole Sander, der er administrerende direktør i FM Mattsson Mora Group Danmark.

Læs også: Dansk vandhane vinder international designpris

Han slår fast, at kundernes daglige kontakt er uforandret.

”Både i Odense og i København sidder de sædvanlige kontaktpersoner i kundeservice og teknisk service. Damixas produktion og hovedkontor forbliver i Odense, hvor vi har produceret vandhaner i over 83 år, ligesom vi naturligvis fortsætter med produktionen af vores FM Mattsson og Mora produkter i Sverige", siger Ole Sander.

-SSM

Mere fra Sarah

Sarah Meier

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere