12.10.2021  |  EL  |  El-materiel

Outdoor huse til pladskritiske applikationer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nye outdoor huse med en installationsdybde på 80 mm udvider programmet af ECS outdoor huse fra Phoenix Contact. Det smalle design muliggør dimensioner for komponenten, der er 75% mere kompakte.

Nye outdoor huse med en installationsdybde på 80 mm udvider programmet af ECS outdoor huse fra Phoenix Contact. Det smalle design muliggør dimensioner for komponenten, der er 75% mere kompakte. De er dermed særligt egnede til pladskritiske applikationer som f.eks. sensorteknologi til specialkøretøjer. Med gennemtestet komponenttilslutningsteknologi kan skræddersyede interfaces til signaler, data og effekt realiseres.

Husene, som er fremstillet af UV-stabiliseret polykarbonat kunststof (UL94-V0), er designet i kapslingsklasse IP69 og er egnet til et bredt temperaturområde på -40°C til +100°C. Udover den nye variant fås husene også med en installationsdybde på 109 mm og 169 mm. En valgfri trykudligningsmembran sikrer et højt niveau af luftudskiftning, hvilket øger levetiden for elektronikken inde i huset. Husdelene kan forsegles sikkert for at beskytte elektronikken mod uautoriseret adgang.

Mere om elektronikhuse


 

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere