19.12.2013  |  EL  |  Belysning

Over en kvart million sparet i CPH

Hos Københavns Lufthavne er der tusindvis af lamper, som oplyser det enorme områdes mange inden- og udendørs faciliteter. Derfor kan der også være mange penge og meget CO2 at spare, hvis lamperne udskiftes til moderne og energibesparende LED-belysning.

LEDlight Danmark har tidligere leveret belysning til lufthavnen, og for nyligt blev endnu et projekt afviklet hos Københavns lufthavn. Denne gang var det bagageområdet T2, der fik 229 nye LED-armaturer til et stort bagageområde. Det betyder en fald fra 90.666 kWh til blot 39.227 kWh om året. Det giver en besparelse på 51.439 kr. om året i strøm.
I de store haller ved lufthavnens Maglebylille-område er der skiftet til LED-belysning. Her er der opsat rør på 24 watt i stedet for 58 watt – og 20 watts rør i stedet for 36 watt. Det giver en energibesparelse på 244.514 kWh om året og en elregning på hele 220.062 kr. mindre end før.

Mere fra Steen

Steen Brylle

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere