23.01.2018  |  VVS  |  Sanitet

Overdådigt brusebad med luksuriøse GROHE Euphoria

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos GROHE er det vigtigt, at alting går op i en højere enhed. Med vores nye Euphoria 260 brusesystem er der tænkt både design, brugervenlighed, miljø og ikke mindst komfort i hele processen.

Den mest opfriskende komfort

For at skabe alt fra et opkvikkende til et afslappende bad, er Euphoria 260 udstyret med forskellige stråletyper samt designet i et minimalt look med et lækkert krom finish. Brusesystemets smarte brusehoved kan let indstilles til tre forskellige sprayzoner ved blot et enkelt drej med den riflede midterknap.

Zone 1: Fokuseret og kraftig jetspray til at skylle sæbe og shampoo ud.

Zone 2: Midterzonen er bredere og har derfor en forfriskende, men samtidig afslappende, effekt.

Zone 3: Den fulde sprayzone dækker hele kroppen og giver en blid og beroligende badoplevelse.

Derudover bidrager smarte teknologier til yderligere komfort: Vores termostater sikrer, at man får en jævn og præcis vandtemperatur under hele badet samtidig med, at den indbyggede EcoJoy-teknologi hjælper med at skåne miljøet ved at spare på både vand og energi på den lange bane.

Lær mere om GROHE brusesystemer og find det perfekte bad til dig på grohe-brus.dk.

Tags: Grohe A/S

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

Friedrich Grohe grundlagde GROHE i 1936. Med fokus på bæredygtighed består produktsortimentet i dag af brusere, termostater, vandhaner, indbygnings-cisterner samt nye smart home løsninger.GROHE er internationalt anerkendt for design og nyskabende teknologi, og er den mest vindende RED Dot Award armaturproducent i verden. Med et bredt og skarpt sortiment er GROHE totalleverandør af sanite…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere