04.12.2020  |  VVS  |  Byggeri

Case: Overraskende frontløber indenfor wellness

Indhold fra partner Hvad er dette?

Oplevelsen af det sydfynske øhav og den omgivende fortryllende natur er blevet en endnu større oplevelse for besøgende på det sydfynske Hotel Fåborg Fjord med spa- og konferencefaciliteter på højeste niveau.

Nytænkende metoder udfordrer status quo i branchen

Som medlem af Small Danish Hotels er det ikke nødvendigvis hverdag for Hotel Fåborg Fjord at sammenligne sig med de største kollegaer herhjemme – men ved at sammensætte et hold af forskellige leverandører, med arkitektvirksomheden Thomas Thomsen i spidsen, der alle har været modige og nytænkende, er det lykkedes at skabe en lang række specialtilpassede løsninger og detaljer. I kombination med deciderede produktnyheder på det danske marked, har det givet et unikt resultat og bringer det sydfynske hotel helt frem i klassen.

Største tyske underleverandører

I projektet har det været naturligt for Thomas Thomsen at kigge til Tyskland for inspiration, hvor udviklingen indenfor wellness og spa er mange år foran Danmark. Derfor er der brugt nogle af de største tyske underleverandører til projektet. Det gælder blandt andet wedi, som efterhånden er godt etableret på det danske marked - dels for deres innovative vådrumsløsninger og dels for deres nytænkende samarbejder med arkitektvirksomheder i flere projekter.

En nøglespiller i projektet

Til wellness-projektet på Hotel Fåborg Fjord har wedi leveret flere elementer – dampkabine, snerum (det første af sin slags i Danmark) og en såkaldt wellness-ø, der blandt andet indeholder en siddezone med fodbad og i den ene ende, en koldvands gangsti med massagesten samt en relaxzone med infarød sauna indbygget i loftselementet, så det matcher formen på wellness-øen, hvor man får varmen indefra og ud, og ikke udefra og ind, som i en normal sauna.

Tegningsmateriale og afsætningsplan

Selvom wedi ikke har tekniske tegnere ansat i Danmark, har wedi - med input fra arkitektfirmaet Thomas Thomsen – stået for udarbejdelsen af hele tegningsmaterialet og afsætningsplanen, så leverandøren af welness, virksomheden DuoLine, havde et optimalt udgangspunkt for at afsætte alle de mange afløb og rør. Udarbejdelsen af tegningsmateriale og afsætningsplan er sket i et tæt samarbejde med brandrådgivnings og konstruktør virksomheden Langmach Ribe.

Se flere billeder på: www.hotelfaaborgfjord.dk

www.wedi.dk

www.bygmedwedi.dk

Mere fra wedi GmbH

wedi GmbH

https://www.wedi.de/dk/

En rigtig god arbejdsmiljøvenlig løsning på grund af lav vægt, og yderst velegnet til baderum, da wedi er 100 % vandtæt, samtidig er løsningen ligeledes både energi- og miljøvenlig! wedi er systemudbyder af innovative byggeprodukter. Hos os finder de et bredt sortiment inden for individuelle ønske badeværelser fx med dampoaser, fl…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere