12.01.2018  |  El-materiel

Overspændingsafledere med godkendelser for de nordamerikanske markeder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Phoenix Contacts smalle Termitrab overspændingsafledere TTC til beskyttelse af måle-, styre og reguleringstekniske systemer (MSR-teknik) har nu fået endnu flere godkendelser.

Phoenix Contacts smalle Termitrab overspændingsafledere TTC til beskyttelse af måle-, styre og reguleringstekniske systemer (MSR-teknik) har nu fået endnu flere godkendelser. Udover beskyttelsesenhederne med en bredde på blot 3,5 mm har også de 6 mm brede enheder bestået testkravene, der er specificeret af den canadiske CSA Group.

Det vil sige, at overspændingsaflederne dermed har en lang række godkendelser, som gør det muligt at anvende dem på almindelige steder (ordinary locations) i overensstemmelse med både UL og CSA specifikationer. Til applikationer i barske omgivelser, som for eksempel eksplosive områder, har udvalgte overspændingsafledere og fjernsignaliseringssæt også godkendelsen UL Listed. Denne godkendelse certificerer dem til installation i områder, der er definerede som farlige op til Class 1 Division 2 (klassificering efter NEC 500).

Denne certificering gør det muligt uden problemer at benytte dem på de US-amerikanske og canadiske markeder. Systemkonstruktører, operatører eller forsikringsselskaber stiller ofte strenge krav om UL- eller CSA-godkendelser for at garantere en konsistent sikkerhedsstandard. UL/CSA-godkendte komponenter gør eksport og efterfølgende endelig test af præfabrikerede styretavler eller systemdele til Nordamerika betydeligt nemmere.

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutni…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere