04.05.2021  |  EL  |  El-materiel

Overspændingsbeskyttelse af applikationer til telekommunikation

Indhold fra partner Hvad er dette?

Komponenterne til overspændingsbeskyttelse i serien Termitrab complete yder et højt beskyttelsesniveau på et minimum af plads.

Komponenterne til overspændingsbeskyttelse i serien Termitrab complete yder et højt beskyttelsesniveau på et minimum af plads. Med de to nye produktvarianter, TTC-6-1x2-TELE fås nu komponenter til hurtige VDSL-applikationer med dataoverførselshastigheder op til 300 MBit/s. Produkterne er specifikt skræddersyede til kravene til dataoverførsel med Super Vectoring.

Komponenterne til overspændingsbeskyttelse er blot 6 mm brede og giver endda pålidelig beskyttelse til G.fast applikationer med op til 1,5 GBit/s, hvilket er demonstreret af uafhængige test udført af Telekom i Tyskland. Derudover beskytter den integrerede overbelastningsbeskyttelse (Power-Cross) slutkomponenter i tilfælde af forkert fortrådning. TTC-6-1x2-TELE beskyttelseskomponenterne fås med Push-in såvel som skruetilslutningsteknologi.

Mere om beskyttelse af MSR-teknikken

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere