06.09.2019  |  EL  |  El-materiel

Overspændingsbeskyttelse med 4+0-kobling

Indhold fra partner Hvad er dette?

Verdens smalleste Type 2-overspændingsafleder, Valvetrab SEC, fås nu også med 4+0-kobling. Denne variant kan anvendes i TN-S- og IT-strømforsyningssystemer.

Verdens smalleste Type 2-overspændingsafleder, Valvetrab SEC, fås nu også med 4+0-kobling.

Denne variant kan anvendes i TN-S- og IT-strømforsyningssystemer. Takket være den høje fasespænding på 440 V AC beskytter denne meget kraftige overspændingsafleder systemer i 400/690 V AC-spændingsområdet.

Med den nye Type 2-afleder udvides det eksisterende SEC produktprogram. Med sin bredde på kun 12 mm pr. pol giver dette meget kompakte design en pladsbesparende installation. Beskyttelsesenhederne er stikbare, hvilket betyder, at de helt enkelt kan udskiftes i tilfælde af service. Stikkene er mekanisk kodet, hvilket udelukker muligheden for fejltilslutning. Den afbrydelsesfrie beskyttelse af anlægget er sikret gennem den effektive adskilleanordning og anvendelsen af komponenter af høj kvalitet. Også de efterfølgende anlægsdele belastes mindre takket være det lave spændingsbeskyttelsesniveau.

Besøg os på HI-messen 1.-3. oktober og få et indblik i de løsninger, vi tilbyder inden for overspændingsbeskyttelse. Du finder os på stand E4040.

Få mere viden om Valvetrab SEC

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere