22.02.2022  |  EL  |  El-materiel

Overspændingsbeskyttelse med en bredde på blot 3,5 mm

Indhold fra partner Hvad er dette?

Produktserien TermiTrab Complete fra Phoenix Contact tilbyder med en bredde på blot 3,5 mm den smalleste beskyttelse mod overspændinger.

Produktserien TermiTrab Complete fra Phoenix Contact tilbyder med en bredde på blot 3,5 mm den smalleste beskyttelse mod overspændinger. Komponentens størrelse spiller en vigtig rolle i applikationer til måle- og kontrolteknologi. Disse applikationer kræver ofte et stort antal signaler, som hver især har behov for passende beskyttelse.

Programmet af smalle komponenter til overspændingsbeskyttelse er nu blevet udvidet. Beskyttelseskomponenter med en bredde på 6 mm fås til praktisk talt alle applikationer til signalteknologi. Programmet strækker sig fra beskyttelse af individuelle signalledninger til beskyttelse af 4-leder applikationer. Muligheden for fjernsignalering og skilleknive findes i nogle kredsløbsversioner. Beskyttelsesenhederne fås også med samme overordnede bredde til data- og telekommunikationsapplikationer. TermiTrab Complete serien indeholder også mange produkter til Ex applikationer. Derudover kan fjernsignaleringsmoduler til overvågning op til 40 nærliggende beskyttelseskomponenter også fås. Med separate sikringsholdere kan også skrøbelige signallinjer beskyttes mod overspændinger.

Mere om overspændingsbeskyttelse til MSR-teknik og signaler

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere