10.09.2021  |  EL  |  El-materiel

Overspændingsbeskyttelse til 4-leder applikationer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Produktserien Termitrab complete fra Phoenix Contact tilbyder smalle komponenter til overspændingsbeskyttelse af måle- og kontrolteknologi.

Produktserien Termitrab complete fra Phoenix Contact tilbyder smalle komponenter til overspændingsbeskyttelse af måle- og kontrolteknologi.

Nu kan beskyttelseskomponenterne TTC-6P-4 til 4-leder applikationer også anvendes til applikationer, som kræver class D1 test. Det gælder både for produktvarianter med Push-in tilslutningsteknologi og for produkter med skruetilslutning. Test af beskyttelseskredsløbet har vist, at kravene til class D1 tests også opfyldes.

En typisk installation er ombygninger af bygninger, fordi der her kan forventes kurveformede lynimpulser (10/350) µs. Komponenterne, der installeres i beskyttelseskredsløbet, består testen om min. 500 A afladningsstrøm, som er krævet i denne testklasse.

Læs mere om Termitrab

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere