21.08.2018  |  EL  |  El-materiel

På E-18 tager spændingen lige den form, du vil have

Indhold fra partner Hvad er dette?

Besøg Coromatic på Stand C-4354 og hør mere om hvad det er for systemer de gennem en lang årrække har leveret fra den tyske specialist i måle- og spændings-forstærkere SPITZENBERGER & SPIES

Anlæg der typisk anvendes af producenter af eldrevet udstyr, universiteter, testhuse og mange andre, som dagligt har brug for at teste op mod noget, der kan simulere et ”aktivt” el-net. Modulopbyggede anlæg fra Spitzenberger opbygges med kraftige forstærkere og avancerede kurvegeneratorer, som leverer lige den spænding og effekt, der er behov for.

Test af udstyr til solstrøm

Aktuelt lige nu er simulationsforstærkere i serierne PVS og PAS til afprøvning af solstrømsinvertere, ensrettere og andet udstyr, der er beregnet for tilkobling til solpaneler. PVS kan i real-time reproducere en lang række forskellige solpanelers opførsel og simulere hvilken indflydelse skiftende vejr, skygge, forurening og den generelle indstråling har på effekten. Med PVS kan man afprøve MPP-tracking, RLC-lastkurver m.m. PAS-forstærkere kan anvendes direkte til test af tilbagefødning af effekt på el-nettet på alle former for udstyr.

Komplette testløsninger i over 50 år

Spitzenberger er en af ​​verdens førende producenter for analoge, lineære transistorforstærkere, AC/DC strøm- og spændingsforsyninger til industrielle måle- og testsystemer. Produkterne dækker hele rækken fra enkeltforstærkere med AC- og DC-netværkssimulering til komplekse fuldstændigt computerstyrede test- og målesystemer på mange kVA.
Baseret på 4-kvadratiske lineære effektforstærkere kan anlæggene simulere alle forsyningsspændinger, lige fra DC til flere hundrede kHz med høj strøm.

Produkterne anvendes hovedsageligt i udviklings- og -testlaboratorier og kvalitetssikringsafdelinger. Mange certificeringshuse over hele verden anvender Spitzenberger som måleudstyr og reference.

SPITZENBERGER & SPIES

Coromatic har i mere end 25 år repræsenteret Spitzenberger & Spies, der siden 1963 har udviklet højteknologisk udstyr til en lang række forskellige industrier. Det højt specialiserede, tyske firma fra Østbayern har en solid historie med forskning og innovation inden for flere måle- og elteknik.
I dag er virksomheden en førende producent af analoge lineære transistorforstærkere, AC / DC strøm- og spændingskilder, kurvegeneratorer og komplette måle- og testsystemer.

Tilmeld dig her

Mere fra Coromatic A/S

Coromatic A/S

https://coromatic.dk/

Coromatic hjælper alle virksomheder og organisationer, som er afhængige af nødstrøm, strøm, køling, kablingsnetværk og anden kritisk infrastruktur til at opretholde stabil drift. Som den nordiske specialist i at beskytte forretningskritiske anlæg på hospitaler, hovedsæder og kraftværker sikrer vi ’business as usual’. Mere e…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere