19.05.2023  |  EL  |  El-materiel

Pålidelig beskyttelse af DC-applikationer mod overspændinger

Indhold fra partner Hvad er dette?

Målet for the All Electric Society er en verden, hvor tilstrækkelig energi er tilgængelig i tilstrækkeligt omfang fra vedvarende energikilder.

Målet for the All Electric Society er en verden, hvor tilstrækkelig energi er tilgængelig i tilstrækkeligt omfang fra vedvarende energikilder. Elektrificering er det første skridt for at opnå dette. Her støtter de nye VAL-MB-T2-750DC og VAL-MB-T2_1000DC type 2 overspændingskomponenter fra Phoenix Contact.

Da antallet af DC-applikationer fortsætter med at vokse, benytter flere og flere systemoperatører også direkte strøm med 650 til 750 V DC i industrielle applikationer. Udover området elektromobilitet anvendes direkte strøm (DC) også til batterilagringssystemer. Disse systemer taber værdifuld energi, hvis de først skal konvertere spændingen fra vindmøller eller solcellesystemer.

Applikationer med direkte strøm (DC) kræver også pålidelig beskyttelse mod overspændinger forårsaget af lynstrømme eller koblingstransienter Komponenterne til overspændingsbeskyttelse er specifikt udviklet til disse applikationer og yder pålidelig beskyttelse ved høje spændinger. Afhængig af systemspændingen fås der en egnet løsning til forskellige applikationer: VAL-MB-T2-750DC og VAL-MB-T2-1000DC. De kan anvendes helt op til 6.000 meter over havoverfladen. En mekanisk/visuel statusvisning giver information om beskyttelseskomponenternes tilstand. Den integrerede fjernsignalering muliggør også integration til kontrolrummet. Det kompakte, pladsbesparende design er dermed egnet til installation på trange steder.

Mere information om overspændingsbeskyttelse

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere