08.05.2018  |  EL  |  El-materiel

Pålidelig forsyning af AC belastninger

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den nye afbrydelsesfri QUINT strømforsyning til DIN-skinne forsyner pålideligt AC belastninger. Ved hjælp af VFI-SS-111 online topologien sikrer enheden problemfri drift og leverer en ren sinuskurve i net- og batteridrift.

Den nye afbrydelsesfri QUINT strømforsyning til DIN-skinne forsyner pålideligt AC belastninger. Ved hjælp af VFI-SS-111 online topologien sikrer enheden problemfri drift og leverer en ren sinuskurve i net- og batteridrift. Den afbrydelsesfri strømforsyning har en effekt på 1 kVA med forskellige UPS-BAT energilagringsmuligheder. IQ teknologi muliggør optimal anvendelse af buffertider og forebyggende overvågning af energilagret.

AC UPS’en giver til enhver tid information om ladestatus, resterende buffertid og levetid for batterimodulet, og øger dermed systemrådigheden. Med det integrerede USB interface kan du forbinde en industri-pc med den afbrydelsesfri strømforsyning og lukke den bekvemt ned. Koldstart enheden med BAT-START funktionen fra energilageret, selv uden strømforsyning. Yderligere kan QUINT AC UPS kobles parallelt for redundans og øget performance.

Udgangsspænding og automatisk spændingsdetektering kan tilpasses, hvilket betyder, at denne enhed kan benyttes over hele verden. Det udvidede temperaturområde på -25 °C til 60 °C garanterer også en høj grad af fleksibilitet i anvendelsen.

Læs mere om afbrydelsesfri strømforsyninger på vores hjemmeside.

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutni…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere