12.10.2018  |  VVS  |  Varme og køling

Panasonic flytter produktionen af varmepumper til Europa

Panasonic opstarter nu produktion af luft-til-vand-varmepumper i Pilsen i Tjekkiet. Det er et resultat af øget efterspørgsel og et ønske om at være nærmere de nordiske markeder.

Efterspørgslen på Panasonics luft-vand-varmepumpeprodukter på det nordiske marked er stigende. Derfor har Panasonic valgt at placere produktion og udvikling af Aquarea-produkterne tættere på det nordiske marked. Den stigende efterspørgsel kommer både fra installatører, der installerer luft-vand-systemer i allerede eksisterende huse, men også fra en stor del af nybyggermarkedet.

Panasonic ser frem til at have den fremtidige produktudvikling tæt på det nordiske marked:

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Vi er meget stolte af de nye faciliteter og muligheder, det giver os her i Norden og resten af Europa. Vi ser en årlig vækst og efterspørgsel efter Aquarea luft-til-vand-produkterne i Europa, og med den nye fabrik vil vi kunne imødekomme efterspørgslen hurtigere og ligefrem på en mere bæredygtig måde”, siger Sofia Törnlöf, marketing manager for Panasonic Nordic.

Hurtigere leverancer
Panasonic har tidligere fragtet luft-til-vand-varmepumper til Europa fra fabrikken i Malaysia. De nye produktionsfaciliteter i Tjekkiet gør det lettere for Panasonic at imødekomme efterspørgslen og arbejde med produktdesign, der lever op til europæiske forskrifter.

For Panasonics kunder bliver leverancetiden på Aquarea-produkterne reduceret takket være den kortere transportdistance, hvilket også bidrager til at reducere den miljømæssige påvirkning det har at transportere produkter fra Malaysia.

Ifølge Panasonics plan vil den nye fabrik, som starter med en enkelt produktionslinje, gradvist øge produktionen til op mod 40.000 Aquarea-enheder om året. Derved bliver det en af Panasonics hovedfabrikker for Aquarea.

- JKK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere