07.07.2020  |  EL  |  Branchen

PCSCHEMATIC ønsker god sommer og supporten sidder klar.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sommerferien står for døren, og fra hele holdet hos PCSCHEMATIC ønsker vi dig og dine en skøn ferie med masser af hygge og nærvær. Vores support er bemandet hele sommeren og sidder som vanligt klar til at hjælpe dig.

Sommerferien står for døren, og fra hele holdet hos PCSCHEMATIC ønsker vi dig og dine en skøn ferie med masser af hygge og nærvær.

Vores support er bemandet hele sommeren og sidder som vanligt klar til at hjælpe dig, når du har brug for at komme videre med dine PCSCHEMATIC programmer. Supporten kan kontaktes mandag – torsdag 8.30 til 16.00 og fredag 8.30 – 15.30 på 4676 0498 og mail support@pcschematic.com.

Rigtig god sommer.

Mere fra PCSCHEMATIC A/S

PCSCHEMATIC A/S

www.pcschematic.dk

Software til automation og el-installation Hos PCSCHEMATIC er vi kendt som skaberne af elbranchens CAD-program PCSCHEMATIC Automation – og for vores effektive og kompetente support. Vi sælger og udvikler følgende produkter: PCSCHEMATIC Automation: Software til el-dokumentation PCSCHEMATIC Cabledim: Til dimensionering af kabler (Udviklet i samarbejde med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere