Event

PCSCHEMATIC Automation: Avanceret kursus (13/11-14/11 2019)

PCSCHEMATIC A/S

www.pcschematic.dk

  • info@pcschematic.com
  • 4678 8244
  • Gammel Marbjergvej 15, 4000 Roskilde
Se profil  
Type: Efteruddannelse
Start dato: 13.11.2019
Start tidspunkt: 9.00
Sted: LEMU Kolding, Nordager 1, 6000 Kolding
Tilmeld  

Kurset er til dig, som er fortrolig med at arbejde i eldokumentationsprogrammet PCSCHEMATIC Automation og som ønsker at udnytte de muligheder, der kan opnås ved at tilpasse databasen, specielle symboler og projektgenerering.

Underviser: Kirsten Holst, PCSCHEMATIC

PCSCHEMATIC Automation: Avanceret kursus

For brugere der er fortrolige med at arbejde i PCSCHEMATIC Automation.

Varighed, pris og tilmelding

Kurset varer 2 dage (13/11-14/11 2019) og koster 6.965 kr. pr. deltager.
Tilmelding foregår kun her!

Formål

Kurset er til dig, som er fortrolig med at arbejde i PCSCHEMATIC Automation og som ønsker at udnytte de muligheder, der kan opnås ved at tilpasse databasen, specielle symboler og projektgenerering.

Du lærer om samspillet mellem database og Automation, herunder noget om de forskellige symboltyper og deres samspil med databasen, sådan at du kan lave din egen database, hvor du kan tilrette felterne til dine egne behov. Du lærer også at importere og eksportere data, lave små SQL-forespørgsler og udføre andet vedligehold af databasen.

Endelig lærer du noget om at arbejde med deltegninger, så du kan effektivisere dit arbejde endnu mere. Du lærer om de krav, der stilles til skabeloner og deltegninger, for at de er forberedte til automatisk generering, og om de muligheder der er med Projektgeneratoren.

Læs mere her

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere