16.12.2021  |  EL  |  Virksomhedsdrift

PCSCHEMATIC fejrer succesfulde brugermøder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Virksomheden PCSCHEMATIC glæder sig over engagementet til årets brugermøder i Roskilde, Middelfart og Randers. Møderne var alle kendetegnet af god energi og lettelse over igen at kunne være samlet til virksomhedens 32. brugermøde.

På trods af travlhed i brugernes egne virksomheder, glæder virksomheden PCSCHEMATIC sig over deltagelsen til årets runde af brugermøder, som alle var fyldt med god energi og relevante spørgsmål. Alle ønsker og idéer blev noteret ned og virksomheden planlægger at implementere så mange af dem som muligt i den første opdatering af programmet Automation 23.

”For mig var det skønt at fornemme den positive respons på flere af de opdateringer og tiltag, vi har foretaget i programmet. Specielt er jeg glad for de mange smil, vi så, da vi præsenterede opdateringerne omkring de nye PLC-funktioner i programmet”, lyder det fra Kirsten Holst, International Training og Consulting Manager i PCSCHEMATIC.

Også Ove Larsen, Software Development Director I PSCSCHEMATIC, er positivt stemt over dette års forløb.

”Jeg nød det store engagement og spørgelysten fra brugerne. Under vores præsentationer, havde vi mange gode spørgsmål, som ofte gav anledning til yderligere fordybelse og dialog omkring opdateringer og funktioner i programmerne”, fortæller Ove Larsen.

-AKJ

Mere fra PCSCHEMATIC A/S

PCSCHEMATIC A/S

www.pcschematic.dk

Software til automation og el-installation Hos PCSCHEMATIC er vi kendt som skaberne af elbranchens CAD-program PCSCHEMATIC Automation – og for vores effektive og kompetente support. Vi sælger og udvikler følgende produkter: PCSCHEMATIC Automation: Software til el-dokumentation PCSCHEMATIC Cabledim: Til dimensionering af kabler (Udviklet i samarbejde med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere