09.09.2020  |  EL  |  Branchen

PCSCHEMATIC - profilfilm

Indhold fra partner Hvad er dette?

I PCSCHEMATIC er vi stolte over vores historie, vores produkter og vores medarbejderes dedikation i forhold til at supportere vores kunder. En stolthed der nu er kommet på film. Se med og hør vores grundlægger Ove Larsen præsentere PCSCHEMATIC.

I PCSCHEMATIC er vi stolte over vores historie, vores produkter og vores medarbejderes dedikation i forhold til at supportere vores kunder.

I mange år har vi drømt om at kunne give alle et indblik i, hvem vi er og hvordan vi arbejder, så når vi dag kan lancere vores profilvideo, er det en ekstra særlig dag for os.

Velkommen ”indenfor” til et indblik i PCSCHEMATIC, vores historie, produkter og medarbejdere. Vores grundlægger Ove Larsen speaker dig igennem vores fortælling og musikken er komponeret af vores egen udvikler Mickey Larsen.

Se filmen her

God fornøjelse.

Mere fra PCSCHEMATIC A/S

PCSCHEMATIC A/S

www.pcschematic.dk

Software til automation og el-installation Hos PCSCHEMATIC er vi kendt som skaberne af elbranchens CAD-program PCSCHEMATIC Automation – og for vores effektive og kompetente support. Vi sælger og udvikler følgende produkter: PCSCHEMATIC Automation: Software til el-dokumentation PCSCHEMATIC Cabledim: Til dimensionering af kabler (Udviklet i samarbejde med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere