18.02.2021  |  EL  |  Branchen

PCSCHEMATIC software til undervisningsbrug. Book webinar til din skole.

Indhold fra partner Hvad er dette?

I PCSCHEMATIC har vi altid haft et stort ønske om at bidrage til undervisningen og stiller vores software til rådighed for lærere og elever på de tekniske skoler i en skoleversion.

I PCSCHEMATIC har vi altid haft et stort ønske om at bidrage til undervisningen og stiller vores software til rådighed for lærere og elever på de tekniske skoler i en skoleversion. Læs mere om vores skoleversion til PC|Automation og PC|Cabledim.

Elever og lærere på alle landets tekniske skoler kan få en gratis ubegrænset version af PC|Automation der kan frit benyttes til undervisningsrelaterede el-dokumentationsopgaver.  Den ubegrænsede skoleversion af PC|Cabledim kan anskaffes i klassesæt til stærkt reducerede priser.

Nu kan du som elev og lærer på landets tekniske skoler bestille dit eget webinar

For at sikre elever og lærere den bedste mulige opstart, og inspiration i undervisningen, afholder vi gerne webinarer for jeres klasse og skole, hvor vi går i dybden med programmernes funktioner og tager afsæt i klassens konkrete spørgsmål og behov. 


Lyder det interessant for jer, så kontakt gerne Dorthe Larsen på mail dorthe.larsen@pcschematic.com for en aftale.

Mere fra PCSCHEMATIC A/S

PCSCHEMATIC A/S

www.pcschematic.dk

Software til automation og el-installation Hos PCSCHEMATIC er vi kendt som skaberne af elbranchens CAD-program PCSCHEMATIC Automation – og for vores effektive og kompetente support. Vi sælger og udvikler følgende produkter: PCSCHEMATIC Automation: Software til el-dokumentation PCSCHEMATIC Cabledim: Til dimensionering af kabler (Udviklet i samarbejde med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere