08.05.2015  |  EL  |  Branchen

Pelco og Solar indgår samarbejde om sikring

Nyt partnerskab mellem Solar Danmark og Pelco by Schneider Electric giver el-branchen adgang til sikringsløsninger på alle niveauer.

Den danske el-branche laver flere og flere sikringsløsninger, og det får nu sikringsgiganten Pelco by Schneider Electric til at indgå et strategisk samarbejde med sourcing- og servicevirksomheden Solar Danmark.

Læs også: Schneider Electric ændrer strategi på sikringsområdet

”Det er oplagt for os som producent at indgå et partnerskab med en af de stærkeste virksomheder i el-branchen for at være med til at udvikle sikringsområdet for installatører”, siger Flemming Pless, nordeuropæisk salgsdirektør i Pelco.

Med Solar som partner får de danske installatører således adgang til produkter fra Pelco, der dækker alt fra enkelt tilbehør over termiske kameraer til avancerede platformsløsninger, der dækker flere lokationer.

Læs også: Solar fremviste nye digitale værktøjer på VVS’15

”Samarbejdet med Pelco giver os et stærkt partnerskab med en leverandør af de high end-produkter og løsninger, som vi har været på udkig efter”, siger product manager Danni Vinding fra Solar, der især forventer sig meget af Pelcos produkter til offshore og energidistribution.  

- JKK 

Mere fra Joe

Joe Kristian Kipp

Redaktør, Installator.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Uddannelse: cand.comm. i journalistik og historie, Roskilde Universitet 2009. Tidligere job: journalist på erhvervsmagasinerne SCM og CSR, Horisont Gruppen a/s, redaktør samt journalist på magasinet Lederne, pressemedarbejder, Lederne.Fokusområder: teknologi, ledelse og virksomhedsdrift, arbejdsmarkedspolitik og samfundsforhold.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere